Ledenbijeenkomsten: bestuur vraagt input

29 maart 2019
In de laatste week van april en de eerste week van mei organiseert KVAN/BRAIN vier ledenbijeenkomsten verspreid over het land om input op te halen. We willen graag weten wat voor jullie de toegevoegde waarde is van de vereniging en wat jullie verwachten van KVAN/Brain. Ook willen we input ophalen voor de Activiteitenkalender van KVAN/BRAIN. Het betreft één bijeenkomst voor BRAIN leden en drie voor KVAN leden, met een maximaal aantal deelnemers van 20 per bijeenkomst.

De besturen vinden het belangrijk te weten wat jullie als leden van KVAN/Brain en jullie lidmaatschap verwachten om komende activiteiten daarop af te stemmen. Het bestuur wil jullie dan ook graag raadplegen hierover. Daarom organiseren wij op onderstaande data brainstormsessies waarbij de leden van KVAN en BRAIN worden uitgenodigd. Het doel van deze bijeenkomst is om te komen tot een activiteitenkalender voor 2019/2020 die aansluit op de wensen van onze leden. Deze bijeenkomsten worden gehouden op:

  • KVAN: Dinsdag 23 april van 9.00 tot 13.00 uur bij het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle
  • BRAIN: Maandag 6 mei van 13.00 tot 17.00 uur bij het Archief Eemland in Amersfoort
  • KVAN: Dinsdag 7 mei van 9.00 tot 13.00 uur bij het Brabants Historisch Informatie Centrum in Den Bosch
  • KVAN: Woensdag 8 mei van 9.00 tot 13.00 uur bij het Utrechts Archief in Utrecht

We nodigen je graag uit om tijdens deze middagen aan verschillende discussietafels mee te praten over de invulling van de activiteiten van KVAN/BRAIN.

Meld je nu aan via het aanmeldformulier.

 

Heel graag tot ziens op een van onze bijeenkomsten.