Artikel I. Event Code Diversiteit & Inclusie en &Awards 2021

30 september 2021
Code Diversiteit & Inclusie is opgesteld door de gezamenlijke brancheverenigingen in de culturele en creatieve sector en heeft als doel om de brede diversiteit in de samenleving te representeren in de cultuursector. De Code wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, het VSBfonds en de zes rijkscultuurfondsen. LKCA is penvoerder en verantwoordelijk voor de uitvoering en verdere ontwikkeling van de Code Diversiteit & Inclusie.

Sectie 1.01    Het jaarlijkse event van de Code Diversiteit & Inclusie en de uitreiking van de &Awards vindt ook dit weer live én online plaats op 3, 4 en 5 november! Blok je agenda, meld je aan voor het event en doe mee met de &Awards.  

&Awards inzending geopend

De uitreiking van de &Award Projectprijs en Persoonsprijs is een jaarlijks terugkerend moment tijdens het event die mogelijk worden gemaakt door de rijkscultuurfondsen. Wie nemen dit jaar op vrijdag 5 november de felbegeerde &Awards en een geldprijs van € 20.000 of van € 5.000 mee naar huis? De inschrijfperiode sluit op 3 oktober, want daarna buigt de jury zich over de inzendingen. De jury bestaat uit vijf toonaangevende experts uit de cultuursector: Ernestine Comvalius, Hui-Hui Pan, Andre Heuvelman, Julius Thissen en Marlien Seintsra. Nomineren kan nog via de website www.codedi.nl
 

Nomineren kan nog tot 3 oktober, spread the word! 

Lees meer

Event%20Codedi%202021.png