Versterking capaciteit informatiehuishouding: doelgroep onderzoek. Safe the date!

23 november 2021
Omdat de informatievoorziening van de Rijksoverheid permanent in de maatschappelijke schijnwerpers staat, vraagt dit niet alleen om mensen met de juiste technologische en digitale kennis, maar vooral ook om mensen die het belang zien van een goede verwerking van informatie.

Dat betekent dat er bij de Rijksoverheid de komende jaren een toenemende vraag zal zijn naar informatiespecialisten. Om inzicht te krijgen in o.a. hun wensen, ideeën en behoeftes, is er afgelopen maand een doelgroeponderzoek gehouden, waar ruim 500 professionals aan hebben deelgenomen. 

Graag willen wij de resultaten van dit onderzoek op woensdag 8 december met jullie delen. In samenwerking met het Rijksprogramma Duurzame Digitale Informatiehuishouding (RDDI) organiseert het project Versterking capaciteit informatiehuishouding daarom een infosessie over de resultaten van het doelgroeponderzoek. Tijdens deze sessie word je geïnformeerd over de inzichten, wat we met de onderzoeksresultaten gaan doen en hoe jullie hiervan optimaal kunnen profiteren. Het belooft een informatieve en interactieve sessie te worden, dus meld je snel aan!


Wanneer: woensdag 8 december van 10:00 – 11:00 uur
Waar: online 
 

Meld je aan