Sale bij S@P

8 juni 2018
De stichting Archiefpublicaties houdt uitverkoop. Tijdens de Archiefdagen 2018 zijn alle papieren jaarboeken in de aanbieding zolang de voorraad strekt.

De serie Jaarboeken is gestart in 1999. De Jaarboeken bevatten artikelen die een beeld geven van de (inter)nationale wetenschappelijke ontwikkelingen op de vakgebieden archivistiek en informatiemanagement; ontwikkelingen die de beide vakgebieden steeds dichter bij elkaar brengen.

Hoge kortingen

De recente jaarboeken Cartografie en Koningshuizen zijn te koop voor €15,- per stuk (reguliere prijs respectievelijk € 47,50 en € 45,- exclusief verzendkosten. De overige jaarboeken zijn aan te schaffen voor €10,- per stuk, exclusief verzendkosten. Deze prijs geldt ook voor de jaarboeken Lezen! en Spreken is Goud (beide niet online beschikbaar). Bij aanschaf van meer dan 5 boeken betaalt S@P je verzendkosten.

Geen gesjouw

De werkwijze is simpel: vul tijdens de Archiefdagen het bestelformulier in, beloof te betalen en de boeken worden in de week van 18 juni naar je toegestuurd. Geen gesjouw met boeken in de trein naar huis. Het bestelformulier vind je bij de S@P-stand op de informatiemarkt. Daar kun je de boeken ook nog even bekijken. Dus… altijd al een papieren jaarboek willen hebben? Grijp je kans!