Call for Contributions iPRES2019

20 december 2018
Van 16 tot en met 20 september 2019 vindt in Amsterdam iPRES2019 plaats. De organisatie van deze vooraanstaande internationale conferentie over digitale duurzaamheid is in handen van het Netwerk Digitaal Erfgoed. Vanaf nu kun je je bijdragen voor de conferentie insturen. De organisatoren nodigen je uit om voorstellen in te sturen die een praktische of theoretische aanpak beschrijven van (wetenschappelijke) modellen, dagelijkse praktijk, samenwerkingsinitiatieven, vernieuwende oplossingen of een organisatorische vooruitgang op het gebied van duurzame toegang.

De organisatie ziet graag voorstellen voor full papers, short papers, workshops, tutorials, posters, panels en hackathons. Inzendingen moeten aansluiten bij het algemene thema van de conferentie: Eye on the Horizon.

Vooral welkom zijn naar inzendingen die raakvlakken met andere domeinen hebben en die samenwerking tussen de domeinen binnen het cultureel erfgoed beschrijven. Maar ook samenwerking met domeinen buiten het cultureel erfgoedveld. Inzendingen van alle typen organisaties zijn welkom, onderzoek, praktijk, grote en kleine organisaties. Alle details over het indienen van bijdragen en over de onderwerpen voor iPRES2019 vind je terug op www.ipres2019.org/call-for-contributions en op het KIA Kennisplatform Preservering. Je kunt je bijdragen insturen tot 18 maart 2019.