Startbijeenkomst Kennisplatform E-depot

25 september 2018
Het Kennisplatform E-depot nodigt je uit voor de startbijeenkomst op 19 november, getiteld E-depots in beeld.

Zoals je al in het jaarplan van het Kennisplatform E-depot hebt kunnen lezen, wil dit Kennisplatform ervoor zorgen dat alle beschikbare kennis over de implementatie van E-depotvoorzieningen gedeeld wordt. Dit doen ze op KIA, maar ook door het organiseren van bijeenkomsten.

Maandag 19 november van 13 tot 16 uur zal onze startbijeenkomst zijn, getiteld “E-depots in Beeld”. Deze middag zullen de verschillende leveranciers van E-depotvoorzieningen zich aan jullie presenteren, op een leerzame én luchtige wijze. Ben je je aan het oriënteren of ben je benieuwd of je de juiste keuze hebt gemaakt? Als je na de afsluitende borrel weer huiswaarts gaat, zul je een goed beeld hebben welke spelers er op de markt zijn en op welke wijze zij van elkaar verschillen

Het programma wordt op een later moment bekend gemaakt, maar voor nu kun je alvast een reservering in je agenda maken. Ook stellen wij het op prijs als je je aangeeft of je komt. Meld dat op KIA, Kennisplatform E-depot (account en inloggen nodig).

Datum
Locatie

Nationaal Archief
Prins Willem Alexanderhof 20
2595 BE Den Haag
Nederland

Meer informatie?
Wouter Brunner