Kwartaaldemonstratie Digitaal Stelsel Omgevingswet

15 februari 2019
Ook als archiefprofessional is het zaak je goed voor te bereiden op de Omgevingswet. Vooral de ontwikkelingen rondom het Digitaal Stelsel Omgevingswet zijn voor de archieffunctie interessant en belangrijk. Kwartaaldemonstraties stellen je in staat dit proces goed te volgen.

Op 26 maart 2019 is de volgende kwartaaldemonstratie digitaal stelsel Omgevingswet (DSO). Vanaf nu structureel met een uitgebreid middagprogramma met bijdragen vanuit de koepelpartners waaronder de ateliersessies van VNG. Een gezamenlijke DSO-dag waar voor iedereen betrokken bij de Omgevingswet wat te halen is.

Programma

Tijdens het ochtendprogramma wordt in de functionele kwartaaldemonstratie aan de hand van praktijkproeven gedemonstreerd welke resultaten er in het afgelopen kwartaal zijn geboekt bij de bouw van het DSO. In de middag zijn er deelsessies waarin bezoekers en koepelpartners dieper ingaan op ervaringen en vraagstukken rondom de Omgevingswet. Kennismaken met bedrijfsmatige oplossingen voor de ondersteuning van Omgevingswetprocessen kan op de leveranciersmarkt.

Voor wie?

Deze bijeenkomsten zijn er voor iedereen die bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijk, omgevingsdiensten, GGD-GHOR en veiligheidsregio's te maken heeft met het digitaal stelsel Omgevingswet.

Wanneer?

De DSO-dag is op 26 maart aanstaande. De inschrijving start op 21 februari. Je kunt je inschrijven via de link in de uitnodiging of via de website. Wil je automatisch uitnodigingen ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief Digitaal stelsel Omgevingswet.

Info en aanmelden.

Datum