Uiteraard besteedt de nieuwsbrief veel aandacht aan de activiteiten van KVAN, maar ook aan de vele ontwikkelingen die gaande zijn in en om de archieffunctie. 
Elke editie bevat behalve nieuwsberichten ook veel lees- en agendatips. 

Heb je nieuws?

Natuurlijk verzamelen we zelf actief nieuws om jou werk te besparen. Maar tips en content kunnen we altijd gebruiken. Heb je nieuws dat belangrijk is voor archief- en informatieprofessionals? Meld het ons.

Abonneren

De nieuwsbrief is er in de eerst plaats natuurlijk voor de leden van KVAN. Maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich abonneren. Ook bijblijven? Dan snel inschrijven!

Actueel
Nieuws
In deze nieuwsbrief onder andere de aankondiging van 2 inspiratiesessies ( 8 en 10 november), Minister beantwoordt vragen beschikbaar stellen bouwtekeningen en aandacht voor maand van het digitaal erfgoed en nog meer nieuws.
Nieuws
Met onder andere nieuws over de komende inspiratiesessie op 20 september met Evgeny Morozov, De mens als sterkste schakel, de Cursus Digitaal Dekoloniseren en het digitaliseren en matchen Nationaal Register Overledenen bij het CBG en nog veel meer.
Nieuws
In deze nieuwsbrief kunt u onder andere lezen over de inspiratiesessies die weer starten op 13 september en 'Speel Optimaal Digitaal in Week van de Toegankelijkheid'
Nieuws
In deze nieuwsbrief kunt u onder andere lezen over de nieuwe huisstijl en website van KVAN, Lifelong Learning en de nieuwe database Haagse en loosduinse gezinskaarten.
Nieuws
In deze nieuwsbrief kunt u onder andere meer lezen over de inspiratiesessie met Kathalijne Buitenweg en de inspiratiesessie met Evgeny Morozov!
Nieuws
In de vandaag verschenen nieuwsbrief kunt de onder andere het volgende lezen: André Kuipers is 7 juni te gast tijdens de inspiratiesessie Onbegrensd opgeruimd, Overleg KVAN met OCW en Groot enthousiasme voor digitaal Register van Overledenen.