Studiemiddag Persoonsgegevens in online materiaal

9 mei 2019
In april 2018 organiseerde DEN een studiedag over de invoering van de AVG. Nu, ruim een jaar later, nemen DEN, de KB en het NA dit nog steeds weerbarstige en actuele onderwerp opnieuw onder de loep.

Jouw vraag staat centraal

Meld je aan voor de bijeenkomst en geef aan wat jouw grote vragen zijn bij het implementeren van de AVG en het publiceren van je materiaal. Je kunt daarbij denken aan onderwerpen als het creëren van bewustwording bij je collega’s, koppelen van datasets, verzoeken van gebruikers en meer. Wellicht heb je nog juridische vragen of wil je zelf een casus presenteren? Dan kun je dat ook aangeven. Naar aanleiding van jullie informatie doen we ons best om de vragen te adresseren en geschikte sprekers te zoeken. Begin juni maken we het definitieve programma bekend.

Voor wie

We organiseren deze bijeenkomst voor iedereen in de cultuursector die te maken heeft met het publiceren van online materiaal waar persoonsgegevens in kunnen zitten, bijvoorbeeld gegevensfunctionarissen, collectiebeheerders, online curatoren, communicatiespecialisten etc. Tot 28 mei geldt het vroege-vogels tarief van €20,-. Daarna gaat de prijs omhoog naar €25,-.

Info en aanmelden via DEN.

 

Datum
Locatie

Koninklijke Bibliotheek
Prins Willem Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag
Nederland