Nationale Privacy Conferentie

17 december 2018
28 januari is de Europese Dag van de Privacy. Deze dag is in het leven geroepen om aandacht voor privacy te vragen. Na de invoering van de AVG afgelopen 25 mei is aan aandacht voor privacy geen gebrek. ECP organiseert ter gelegenheid van deze dag de Nationale Privacy Conferentie.

De conferentie geeft zicht op de stand van zaken driekwart jaar na de invoering van de AVG. Er zijn baanbrekende onderzoeken gedaan, de Autoriteit Persoonsgegevens heeft meer invulling aan haar rol gegeven en veel organisaties hebben werk verricht om compliant te zijn. Voldoen aan de nieuwe wetgeving is de ene kant van de privacy-discussie. Duurzame privacybescherming vergt echter meer, waaronder een cultuuromslag en actieve ontwikkeling van privacy by design. Brenno de Winter zal zijn visie geven op de huidige status. Een kritische, humoristische blik op dat wat nu speelt en zal spelen. Sophie in ‘t Veld kan u vanuit haar ervaringen in Brussel de Europese wereld voorhouden. Tijmen Schep legt uit hoe je privacy voor je kan laten werken. Jeroen Terstegge heeft ruim 25 jaar ervaring op privacy gebied en is de grondlegger van de Binding Corporate Rules. Hij zal ons zijn ervaringen delen en komen tot de essentie van privacy voor ondernemers.

In een paneldiscussie bespreken enkele experts (vanuit verschillende sectoren) stellingen waarover met het publiek in debat gaan. 

Tijdens de conferentie worden de Nederlandse Privacy Awards (www.privacyawards.nl) uitgereikt. Dit jaar hebben bijna 20 deelnemers zich aangemeld, met een groot aantal hoogwaardige inzendingen. De genomineerde indieners zullen pitches verzorgen zodat je als aanwezige ook enthousiast kunt raken over hun privacy oplossingen.

Je kunt zich aanmelden voor deze conferentie door dit inschrijfformulier te gebruiken. De inhoud van het programma wordt binnenkort op de website van ECP getoond.

Datum
Locatie

Nieuwspoort
Lange Poten 10
2511CL Den Haag
Nederland