JONG Archiefbootcamp 2019

6 februari 2019
Drie teams van in totaal 15 deelnemers gaan in een uitdagende omgeving bewegen rondom drie casussen: dataoverdracht, herindeling en vervanging. Niet alleen door ernaar te kijken, lezen of praten. Maar door er zelf onderdeel vanuit te maken. Met als doel om aan het einde van de dag te komen tot een direct toepasbaar concept.

Geef je creativiteit een impuls terwijl we de horizon voor verdere digitalisering van de archieffunctie, en synergie tussen archief, ICT, en Informatiemanagement aan het verkennen zijn. Hoe hard loop jij daarvoor?

Jurypanel geeft feedback op ontwikkelde concepten 

De dag wordt afgesloten met het JONG archiefcafé. In een informele sfeer presenteren de drie teams hun ontwikkelde concepten. Een deskundig jurypanel, bestaande uit onder meer Marens Engelhard (algemeen rijksarchivaris en directeur Nationaal Archief), geeft feedback op de gepresenteerde concepten. Alle resultaten van deze dag worden gedeeld op het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA): kia.pleio.nl.

 

Heb jij genoeg power om mee te doen?

Durf jij je voetafdruk op de toekomst van ons vakgebied te zetten? Meld jezelf dan aan voor de JONG archiefbootcamp 2019 door voor 21 maart je aanwezigheid te registreren op dit event! Er zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Deelname aan deze bootcamp is gratis. Op de dag zelf wordt een lunch en afsluitende borrel aangeboden.

 

JONG archiefbootcamp 2019 is powered by

 

Datum
Locatie

Nationaal Archief
Prins Willem Alexanderhof 20
2595 BE Den Haag
Nederland