DEN-event 2019

22 november 2018
Het jaarlijkse DEN-event vindt plaats op 4 en 5 maart 2019. 

De eerste dag, 4 maart, is gericht op de kunstensector. Aan de hand van presentaties, cases en werksessies raak je geïnspireerd door de kansen en mogelijkheden die digitalisering biedt biedt voor de werkpraktijk van instellingen en kunstenaars. De tweede dag, 5 maart is meer gericht op erfgoedinstellingen. We bieden verdieping aan op de mogelijkheden die een digitale collectie biedt voor belangrijke thema’s als educatie en inclusiviteit.

Sprekers

Op 4 maart zal Marleen Stikker, internetpionier en voorzitter van Waag Society, een keynote verzorgen. Eveneens op 4 maart staat filmmaker, ontwerper en digital storyteller Floris Kaayk op het programma. Op 5 maart spreekt Ronald Huizer, Hoofd Innovatieve Projecten van de KB, over het initiatief Public Spaces, dat een antwoord wil bieden op de vraag hoe instellingen een relatie kunnen aangaan met het publiek, zonder zich over te leveren aan de grote commerciële netwerken

Programma en inschrijven

Het volledige programma voor het DEN-event is nu bekend. Vooral de tweede dag is interessant voor erfgoedinstellingen. Ga naar de website van DEN voor meer info en om je in te schrijven.

 

Datum
Locatie

Doelen
Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam
Nederland