Uiteraard besteedt de nieuwsbrief veel aandacht aan de activiteiten van KVAN, maar ook aan de vele ontwikkelingen die gaande zijn in en om de archieffunctie. 
Elke editie bevat behalve nieuwsberichten ook veel lees- en agendatips. 

Heb je nieuws?

Natuurlijk verzamelen we zelf actief nieuws om jou werk te besparen. Maar tips en content kunnen we altijd gebruiken. Heb je nieuws dat belangrijk is voor archief- en informatieprofessionals? Meld het ons.

Abonneren

De nieuwsbrief is er in de eerst plaats natuurlijk voor de leden van KVAN. Maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich abonneren. Ook bijblijven? Dan snel inschrijven!

Actueel
Nieuws
In deze nieuwsbrief kunt u onder andere meer lezen over de inspiratiesessie met Kathalijne Buitenweg en de inspiratiesessie met Evgeny Morozov!
Nieuws
In de vandaag verschenen nieuwsbrief kunt de onder andere het volgende lezen: André Kuipers is 7 juni te gast tijdens de inspiratiesessie Onbegrensd opgeruimd, Overleg KVAN met OCW en Groot enthousiasme voor digitaal Register van Overledenen.
Nieuws
In deze nieuwsbrief ondermeer aandacht voor de KIA Thematiendaagse Metadata, een Open brief aan NPO: 'Andere Tijden moet blijven' en Hoe krijgen we grip op de digitale toekomst?
Nieuws
In deze nieuwsbrief onder andere nieuws over de inspiratiesessie "Meer dan Fair"van Bart Karstens, Elle Kok Majewska die aftreedt en CBG en KVAN ontwikkelen digitale tool.
Nieuws
In deze nieuwsbrief onder andere aandacht voor de Kia ThemaTiendaagse Metadata, Nieuwe nota’s inzake kwestie fotograaf Roovers en natuurlijk de Archiefdagen!
Nieuws
In deze nieuwsbrief ondermeer aandacht voor het programma van de Archiefdagen, de Lancering Nationale Strategie Digitaal Erfgoed en de Regiobijeenkomsten Informatiebeheer Nu!