Uiteraard besteedt de nieuwsbrief veel aandacht aan de activiteiten van KVAN, maar ook aan de vele ontwikkelingen die gaande zijn in en om de archieffunctie. 
Elke editie bevat behalve nieuwsberichten ook veel lees- en agendatips. 

Heb je nieuws?

Natuurlijk verzamelen we zelf actief nieuws om jou werk te besparen. Maar tips en content kunnen we altijd gebruiken. Heb je nieuws dat belangrijk is voor archief- en informatieprofessionals? Meld het ons.

Abonneren

De nieuwsbrief is er in de eerst plaats natuurlijk voor de leden van KVAN. Maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich abonneren. Ook bijblijven? Dan snel inschrijven!

Actueel
Nieuws
In deze nieuwsbrief uiteraard aandacht voor de Archiefdagen met nog meer inspiratiesessies. Daarnaast kunt u meedenken met Kvan en zoekt het geheugen van Nederland content.
Nieuws
In deze nieuwsbrief kunt u alles lezen over het programma van de archiefdagen 2021!
Nieuws
In deze laatste nieuwsbrief van 2020 aandacht voor de fusie van KVAN en BRAIN op 1 januari 2021, de lezing van Roel Bakker die te downloaden is en nog veel meer nieuws.
Nieuws
In deze nieuwsbrief alles over nieuwe opzet van de archiefdagen 2021 en het programma. Let's go digtal!
Nieuws
In deze nieuwsbrief informatie over de Tweede week van Grip op informatie, Lotte Wijsman wint Digital Preservation Award en  staatscecretaris Knops ziet niets in versleutelen BRP.
Nieuws
In deze NDE-special nieuwsbrief onder andere aandacht voor de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid (World Digital Preservation Day) op 5 november en een dag in het leven van de digitaal archivaris.